vladan milojevic trener cukaricki

Milojević: Respektujemo Donji Srem, želimo dobar meč

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da je ekipa iskoristila reprezentativnu pazu na najbolji mogući način i da spremno dočekuje gostovanje Donjem Sremu u Pećincima. 
-Iskoristili smo pauzu za oporavak igrača, napravili analizu urađenog i za pripreme za finiš prvenstva. Donji Srem dobro poznajemo, nisu u zavidnom položaju, ali imaju nekoliko veoma kvalitetnih i isksunih igrača na čelu sa Spalevićem. Ipak, naš cilj se zna, želimo još jedan kvalitetan meč – izjavio je Milojević na konferecniji za medije na Banovom brdu.
On je dodao da utakmica neće biti laka, jer rival nijednu utakmicu nije izgubio lako, a motiva neće nedostajati, pošto su u prvom delu sezone ostali neporaženi na Banovom brdu.
-Ulazimo u poslednjih 100 metara trke, svako ima svoju računicu, dobar su kolektiv, domaći teren nije više toliko važan kao ranije i biće neizvesno – poručio je Milojević.
Mladi reprezentativci Srbije Filip Stojković i Nemanja Stevanović istakli su da su veoma zadovoljni učešćem u nacionalnom timu i poručili da dobrim igrama u klubu žele da zasluže novi poziv.
-Želimo pobedu, ali i da odigramo dobro. Najvažnije je da smo svi zdravi i uveren sam u pozitivan rezultat – rekao je Stojković.
Mladi golman Stevanović istakao je da Donji Srem tradicionalno igra dobro protiv bolje plasiranih ekipa, međutim da veruje u pobedu, uprkos tome što su domaćinu bodovi neophodni.
-Daćemo sve od sebe, odbrana počinje od napada i uveren sam da ćemo ostvariti cilj, a to su tri boda – poručio Stevanović.
Utakmica između Donjeg Srema i Čukaričkog igra se sutra od 15.30 sati u Pećincima.

Povezana vest:  Enrike: Imati Mesija je privilegija