voz ofk 04042015 029

Živković: Voždovcu preko potrebno samopouzdanje

Trener fudbalera Voždovca BratislavŽivković rekao je danas da je njegovoj ekipi potrebna pobeda nad Čukaričkim kako bi joj se vratilo samopouzdanje.
-Očekujem pre svega dobar pristup svojih igrača i dobru utakmicu, kako bismo vratili preko potrebno samopouzdanje, koje je poljuljano. Opstanak u ligi je prioritet i pokušaću da zaštitim igrače pritiska – rekao je Živković novinarima u Beogradu.
Voždovac će se sutra na svom stadionu sastati s Čukaričkim u revanšu polufinala Kupa Srbije, nakon poraza od 2:0 u prvoj utakmici na Banovom brdu.
Živković zbog povreda neće moći da računa na Obioru Oditu, Nikolu Karaklajića i Predraga Sikimića, dok je Marko Adamović suspendovan.
-Bićemo malo oslabljeni, imamo probleme sa pojedinim igračima, ali želimo da se pokažemo u što boljem izdanju. Svesni smo rezultata iz prve utakmice- kazao je Živković.
Fudbaler Voždovca Danilo Nikolić rekao je da je njegova ekipa svesna da je čeka teška utakmica protiv „izuzetnog protivnika“.
-To ipak ne znači da ćemo se predati, nadamo se da ćemo igrati opuštenije i zrelije i da ćemo uspeti da istopimo njihovu prednost iz prvog susreta- rekao je Nikolić.
Voždovac će dočekati Čukarički sutra od 16.30.

Povezana vest:  AS: Del Boske u aprilu odbio Junajted