lopta u mrezi

Radnički Niš bolji od Spartaka, remi u Kragujevcu

Fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su danas na svom terenu ekipu subotičkog Spartaka sa 1:0, dok su Radnički iz Kragujevca i Donji Srem odigrali bez golova u utakmicama 22. kola Super lige Srbije.
Jedini gol na meču u Nišu postigao je Petar Đuričković u 12. minutu. Darko Bulatović izveo je korner sa desne strane, lopta je stigla do Đuričkovića koji je šutirao izprve i pogodio mrežu gostiju.
Klub iz Niša je uspeo da sačuva prednost do kraja meča, iako je već od 20. minuta imao igrača manje na terenu posle crvenog kartona koji je zaradio Pavle Popara.
Radnički iz Niša je posle ove pobede 11. na tabeli Super lige Srbije sa 22 boda, dok je Spartak deseti sa dva boda više.
Na meču između Radničkog iz Kragujevca i Donjeg Srema nije bilo golova, ni mnogo prilika, ali je zato sudija pokazao 15 javnih opomena.
Ekipa Donjeg Srema je utakmicu završila sa 10 fudbalera na terenu, pošto je Đorđe Vukobrat u 83. minutu dobio drugi žuti karton.
Radnički iz Kragujevca se i dalje bori za opstanak, poslednji je na tabeli sa 15 bodova, dok je Donji Srem 12. sa 21 osvojenim bodom.

Povezana vest:  Onjilo želi titulu sa Zvezdom