milan milanovic rad trener

Milanović: Sa Čukaričkim najteža utakmica do sada

Trener Rada Milan Milanović rekao je danas da njegove fudbalere protiv Čukaričkog očekuje najteža utakmica u dosadašnjem delu Super lige.
-Utakmica sa Čukaričkim će, po meni, biti najteža u dosadašnjem delu prvenstva. Cilj je da se približimo vrhu, to je logično, jer zaostajemo šest bodova za četvrtim, a mnogo više bežimo ovima dole- rekao je Milanović na konferenciji za novinare na Banjici.
Rad će u ponedeljak gostovati Čukaričkom u 23. prvenstvenom kolu. Banjički klub je sedmi sa 31 bodom, dok je ekipa sa Banovog brda treća sa devet više.
-Okrenuti smo sada ka drugim ciljevima, jer nam za opstanak teoretski treba nekoliko bodova. Za to smo sposobni – kazao je Milanović.
Prvotimac Rada Aleksandar Simić da njegov tim želi bar bod u duelu na Banovom brdu.
-Definitivno nas čeka teška utakmica, ali i mi imamo dobre rezultate. Shodno tome, morali bismo da tražimo neki bod na Banovom brdu, nećemo otići tamo da se branimo, trudićemo se da odgovorimo izazovima – rekao je Simić.
On je ocenio da bi svi ostali klubovi Super lige trebalo da se ugledaju na Čukarički.
-Čukarički je klub koji, po meni, treba da bude pandan mnogim klubovima u našoj ligi. Imaju dobar igrački kadar, mnogo igrača poznajem, spoj mladosti i iskustva. Nemaju ne znam koliko slabih tačaka – istakao je Simić.
Utakmica između Čukaričkog i Rada igraće se u ponedeljak od 18.00.

Povezana vest:  Bajković: Ne razmišljam o odlasku, sve je na klubu