vladan milojevic kup

Milojević: Ne mislimo na Partizan, okrećemo se prvenstvu

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da njegov tim trenutno mora da zaboravi na istorijski plasman u finale nacionalnog kupa i dodao da će to biti još veći motiv da nastavi sa dobrim rezultatima u Superligi i posle meča protiv Rada u 22. kolu.
-Posle plasmana u finale Kupa Srbije, okrećemo se domaćem šampionatu i utakmici protiv Rada, koja je jedna od najboljih ekipa u Srbiji. Tim Rada je spoj mladosti i iskustva, a prolećnem delu zabeležio četiri pobede i samo jedan poraz. Predvodi ih trener Milanović, kojeg izuzetno cenim, ali naš cilj se zna, da odigramo najbolje moguće i dođemo do nova tri boda – rekao je Milojević medijima.
Milojević je istakao da za mali beogradski derbi računa na sve fudbalere, kao da ga raduje što su se posle duge pauze zbog povreda oporavili Boljević i Alempijević.
Mladi trener dodao je da ekipa mora da se fokusira na takmičenje u Superligi, pošto do finalnog meča protiv Partizana ima još dosta vremena.
-Još uvek ne razmišljamo o tome jer je daleko 20. maj i jedino nas trenutno interesuje prvenstvo. Svaki dan je novo dokazivanje, što jeste čar fudbala. Motivisani smo, spremni na psihičkom i mentalnom planu kako bismo nastavili sa uspesima – zakjučio je Milojević i svim vernicima poželeo srećne Uskršnje praznike.
Utakmica 22. kola Superlige između Čukaričkog i Rada igra se u ponedeljak od 18 sati na stadionu na Banovom brdu.

Povezana vest:  Ulaznice za Zvezda - Udineze od srede