simo krunic

Krunić: Teška utakmica protiv Novog Pazara

Trener Jagodine Simo Krunić izjavio je da njegove fudbalere čeka teška utakmica protiv Novog Pazara u ponedeljak u Super ligi Srbije, ali da će ekipa pokušati da ostvari pozitivan rezultat.
-Ova utakmica dolazi za nas u nezgodnom trenutku zato što smo imali dve vezane utakmice protiv Partizana i Napretka. Novi Pazar je pokazao da su nezgodna i teška ekipa u dosadašnjem delu prvenstva. U zadnja dva kola dobili su Crvenu zvezdu i Mladost. Dolazi nam težak I nezgodan protivnik pogotovo posle ove dve utakmice, rekao je Krunić novinarima – rekao je Kruinić novinarima.
Trener Jagodine je kazao da njegova ekipa mora da skupi snagu i da pokuša da izvuče poslednji atom snage ukoliko želi da dođe do pobede.
-Moramo da pokušamao da ostvarimo povoljan rezultat za nas. Biće jako teška utakmica. Svesni smo da moramo da damo više nego što možemo u ovom trenutku kako bi ostvarili svoj cilj- kazao je Krunić.
On je dodao da Miloš Lepović i Aleksandar Filipović neće nastupati protiv Novog Pazara i da će tek odlučiti ko će biti u ekipi.
Utakmica 22. kola Super lige između Jagodine i Novog Pazara igraće se u ponedeljak na Gradskom stadionu u Jagodini od 15.30.

Povezana vest:  Milojević: Pravili smo katastrofalne greške