simo krunic

Krunić: Čačani moraju, naše je da ih sprečimo 

Trener Jagodine Simo Krunić izjavio je danas da će izvesti najbolji tim na gostovanju Borcu iz Čačka i najavio težak meč protiv ekipe koja se bori za opstanak.
-Čeka nas teška utakmica protiv dobrog Borca, domaćin će ići na sve ili ništa, imaju 20 bodova i daće sve od sebe da pobede. Naše je da im to ne dozvolimo. Pokušaćemo da popravimo poziciju na tabeli i već u Čačku ostvarimo povoljan rezultat – rekao je Krunić na konferenciji za medije.
Krunić je otkrio da se Vladimir Jovančić još nije dovoljno opravio i neće moći da igra, dok su svi ostali spremni, uključujući i Miloša Lepovića i Aleksandra Filipovića, koji su propustili meč protiv Novog Pazara.
-Ovog proleća ne igramo najbolje, ostvarujemo čudne rezultate. Uspevamo da pobedimo najbolje, a gubimo od lakših protivnika kod kuće. Izgubili smo šest bodova na domaćem terenu, a u najmanju ruku mogli smo da osvojimo četiri – rekao je Krunić.
Trener Jagodine dodao je da je zadovoljan zalaganjem ekipe, uprkos promenjivim partijama u dosadašnjem delu sezone.
-Jedino čime sam zadovoljan je odnos igrača prema igri i njihovo maksimalno zalaganje i borbenost. Možda mogu da budem nezadovoljan nekim taktičkim greškama, ali zalaganjem sam zadovoljan. Mogli smo puno bolje, mogli smo da se nalazimo na vrhu tabele – rekao je Krunić.
On je ocenio da je Borac mnogo bolja ekipa nego što to pokazuje mesto na tabeli.
Tešku utakmicu u Čačku očekuje i prvotimac Jagodine Miloš Lepović.
-Ekipi Borca, koja se bori za opstanak, je svaki bod bitan, sigurno će zato biti jako motivisani. Mi imamo svoj cilj, malo zaostajemo na tabeli, ali ništa nije nedostižno. Mala je bodovna razlika, izgubili smo nesrećno neke bodove, ali idemo dalje – rekao je Lepović.
On je dodao da Jagodina želi da se vrati u pobednički ritam i vrh tabele.
-Tu nam je i mesto. Idemo u svakoj utakmici na pobedu. Ako odigramo maksimalno odgovorno, borbeno i svako pruži makismum, mislim da ćemo trujumfovati – ocenio je Leković.
Utakmica 23. kola Superlige između Borca i Jagodine igra se u subotu od 19 sati u Čačku.

Povezana vest:  Raul u Šalkeu