cukaricki slavlje cuk voz

Matijašević: Da budemo u četiri, u Kupu se nikad ne zna 

Sportski direktor Čukarickog Vladimir Matijašević rekao je danas da je cilj kluba sa Banovog brda da prvenstvo Srbije završi među četiri prvoplasirana i samim tim obezbedi novi plasman na evropsku scenu, dok je u finalu Kupa protiv sa Partizanom sve moguće.
-Očekivali smo tri boda minulog vikenda protiv niškog Radničkog (1:1), ali nismo nezadovoljni ni sa jednim. Arhiviramo tu utakmicu i okrećemo se narednoj protiv Radničkog iz Kragujevca. Iako imaju finansijskih i drugih problema oni igraju odlično i ukoliko želimo da ostanemo među tri moramo da pobeđuemo u narednom period – izjavio je Matijašević za zvanični sajt kluba.
Prema njegovim rečima igrači su se malo i opustili posle ubedljive pobede protiv Rada od 7:0, ali sada ponovo sledi bitka za svaki bod.
-Do kraja prvenstva ostalo je još mesec dana, a cilj kluba je da bude među prve četiri ekipe. Igramo i finale Kupa 20. maja, a tu se nikad ne zna, izlazimo na megdan favorizovanom Partizanu – poručio je Matijašević.
Utakmica 23. kola Superlige između Radničkog i Čukaričkog igra se u subotu od 16 sati na stadionu Čika Dača u Kragujevcu.

Povezana vest:  Aleks Ferguson: Možemo da osvojimo Ligu šampiona