pep gvardiola super

Gvardiola prezadovoljan izdanjem svojih igrača

Trener fudbalera Bajern Minhena Pep Gvardiola zadovoljan je izdanjem svoje ekipe u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona protiv Porta i plasmanom Bavaraca u polufinale, preneli su danas britanski mediji. 
-Bila je sinoć veoma dobra utakmica za nas. Igrali smo sjajno u prvom poluvremenu, ne tako dobro u drugom, ali svejedno moji igrači zaslužuju čestitke – rekao je Gvardiola, a prenosi Skajsport. 
Bajern je sinoć na svom terenu sa 6:1 pobedio Porto u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona. Bavarci su već posle prvog poluvremena imali ubedljivu prednost, pošto su vodili sa 5:0. 
-Prvih 45 minuta bila je reakcija na rezultat iz Porta. Srećan sam što treniram ove sjajne igrače. I posle utakmice u Portugalu kada smo izgubili s 1:3, znao sam da možemo da prođemo… Navijači moraju da znaju da se ne može stalno pobeđivati i s jedne strane je normalno što smo izgubili u Portugalu – rekao je Gvardiola. 
U petak će se u podne u Nionu održati žreb za polufinale Lige šampiona, a Gvardiola je rekao da ga ne zanima ko će biti sledeći protivnik. 
-Nije me briga ko će biti pobednik. Ukoliko želis da budeš šampion, moraš svakoga da pobediš – kazao je trener Bajerna. 

Povezana vest:  Borusija (M) dovela mladog reprezentativca Nemačke