vladimir petrovic trener fkcz

Pižon savetuje naslednike: Hladne glave protiv Partizana

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon rekao je danas da je Partizan blagi favorit u predstojećem 148. večitom derbiju, ali ne zbog kvaliteta tima, nego zbog bodovne prednosti.
-Partizan je u blagoj prednosti, a to mislim zbog bodovne razlike, a ne igračke. Fudbaleri Zvezde imaju opterećenje da naprave dobar rezultat, ali tom mladom timu ne bih stavljao velike obaveze. Bilo bi odlično kada bi Zvezda pobedila i približila se Partizanu na dva boda – rekao je Petrović na stadionu „Rajko Mitić“.
Četvrta Zvezdina zvezda i bivši trener dodao da je da ima puno poverenje u crveno-bele fudbalere.
-Verujem da ovaj tim može da pobedi, ali u utakmicama Zvezde i Partizana nikada nije bilo bitno ko ima bolji igrački kadar, niti ko se nalazi u boljoj formi. Sve je moguće i videćemo ko će se na terenu bolje snaći.
Petrović je dao savet izabranicima Nenada Lalatovića i poručio da u utakmici uđu hladne glave.
-Poručio bih igračima Zvezde da u utakmicu uđu hladne glave. Moraju da paze da neko slučajno ne napravi crveni karton jer je svaki igrač važan. Mladi fudbaleri su impulsivni i moraju da obrate pažnju na to – zaključio je Petrović.
Derbi utakmica 24. kola Superlige između Crvene zvezde i Partizana igra se u subotu od 18 sati na stadionu „Rajko Mitić“.

Povezana vest:  Tim Gaučosi pobedio na WINNER STAYS BELGRADE