zoran mlinkovic trening 01042015 006

Milinković: Bilo bi neozbiljno da olako shvatimo Jagodinu

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da ekipa sa velikom dozom opreza dočekuje Jagodinu, ali dodao da se nada pobedi koja bi je približila tituli.
-Posle derbija emotivno i fizički smo ispražnjeni, a treći put u kratkom periodu igramo sa Jagodinom. Cenim Jagodinu, uprkos lošim rezultatima, ali duel poziva na oprez. Pokušaćemo da ostvarimo pobedu i korak bliže budemo tituli – rekao je Milinković na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.
Zbog žutih kartona utakmicu će propustiti standardni prvotimci Partizana Nikola Drinčić i Vladimir Volkov.
-Jagodina je u krizi rezultata, ali ima dobar tim. Respektujemo šta su sve radili proteklih četiri ili pet godina i neozbiljno bi bilo da ih olako shvatimo – naveo je trener crno-belih.
Milinković nije želeo previše da govori o derbiju, istakavši da trenutno razmišlja samo o meču protiv Jagodine.
-Mnogi su se složili da je Partizan bio bolji u 148. derbiju. Mogli smo bolje i sa više da izađemo, ali ona je sada prošlost. Još nismo uzeli naslov prvaka i svaka utakmica je specifična.
Milinković se osvrnuo i na situaciju iz 62. minuta sa večitog derbija, kada su crno-beli u jednom napadu tražili dva penala.
-Sudiju Mažića cenim i pokazao je veliki kvalitet. Ne bih da zvuči kao alibi, ali treneri ne bi trebalo da komentarišu suđenje. Stručna javnost prokomentarisala je da je bio penal – zaključio je Milinković.
Utakmica 25. kola Superlige između Partizana i Jagodine igra se sutra od 18.30 na stadionu u Humskoj.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Reprezentativci Francuske odbili da treniraju