dejan radonjic cz mega

Radonjić: Da odgovorimo na njihove kvalitete

Trener košarkaša Crvene zvezde rekao je danas da će njegovi igrači morati da se potrude ako žele da savladaju Cedevitu u Zagrebu i osvoje Jadransku ligu.
-Oba tima silno žele titulu. Moramo da budemo koncentrisani svih 40 minuta i na pravi način da odgovorimo na njihove kvalitete. Na njihovu čvrstinu moramo da odgovorimo našom čvrstinom i igramo što bolje moguće – rekao je Radonjić za klupski sajt.
Zvezda vodi 2:0 protiv Cedevite u finalnoj seriji Jadranske lige, a sledeća utakmica igraće se u Zagrebu. Radonjić je naveo da je još neizvesno da li će Majk Cirbes, koji je povredio koleno, biti u stanju da nastupi u narednom susretu.
Pored Cirbesa, problema ima i Stefan Jović, dok je Branku Laziću pukla bubna opna. Svi ostali su zdravi.
-Opterećenje pojedinaca jeste veće nego što je to bilo realno, posebno u ovakvim serijama. Ali, ako budemo morali bez Cirbesa ili nekog drugog, to ćemo i uraditi. Čeka nas velika borba. Želimo da damo sve od sebe i savladamo Cedevitu. Svi smo izuzetno motivisani da na kraju sve ispadne dobro – istakao je trener Zvezde.
On je kazao da je njegova ekipa cele godine radila kako bi bila mirna i spremna da igra najbolje moguće.
-Imali smo puno iskušenja ove sezone i sa svima smo izašli na kraj na najbolji način. Moraćemo da na terenu pokažemo kvalitet kako bismo uspeli da ostvarimo još jednu pobedu – rekao je Radonjić.
Branko Lazić je rekao da je Zvezda mnogo rasterećenija u odnosu na polufinalnu seriju protiv Partizana.
-Cedevita se sigurno neće predati, pokazala je protiv Budućnosti da može da se vrati. Biće dosta teško, ali idemo u Zagreb po još jednu pobedu, da završimo seriju što pre moguće i okrenemo se nastavku sezone – rekao je Lazić.
Utakmica će se igrati sutra od 20.30.

Povezana vest:  Košarkaši Crvene Zvezde na gejming turniru u Delta Cityju