roberto mancini

Mančini: Podolski se vraća u Arsenal na kraju sezone

Trener Intera Roberto Mančini rekao je da klub neće otkupiti ugovor fudbalera Lukasa Podolskog i da će se nemački reprezentativac na kraju sezone vratiti u Arsenal. Podolski je u januaru iz Arsenala došao na šestomesečnu pozajmicu u Inter, uz mogućnost da italijanski klub otkupi njegov ugovor na kraju sezone. Podolski se nije dobro snašao, a prvi gol za „plavo-crne“ postigao je tek sinoć, u utakmici protiv Udinezea (2:1). 
-Drago mi je što je Podolski postigao gol, to je važan pogodak za nas. On će se vratiti u London na kraju sezone, ali je veliki profesionalac – rekao je Mančini, preneli su danas britanski mediji. 
Udineze je utakmicu završio sa devetoricom igrača, a Mančini je nezadovoljan igrom svog tima koji je na terenu imao brojčanu prednost. 
-Ne razumem zbog čega su neki naši igrači igrali počeli ‘da se igraju’ kada je Udineze ostao sa devetoricom. Moraćemo da razgovaramo o tome, pošto u nekim trenucima kao da ne razmišljaju. Imam dobre igrače, ali moraju da ostanu koncentrisani, moraju da koriste mozak – rekao je Mančini. 
-Ne možemo na takav način da ubijemo utakmicu, pošto je dovoljan trenutak da izgubite bodove. Igramo bolje kada oba tima imaju po 11 igrača na terenu – dodao je Mančini. 

Povezana vest:  Preminuo Dragoslav Šekularac