anceloti pressAnćeloti: Ne razumem ljude koji zvižde Ronaldu

Trener aktuelnog šampiona Evrope madridskog Reala Karlo Anćeloti stao je u odbranu najveće zvezde kluba Kristijana Ronalda kome je publika zviždala u pobedi protiv Almerije od 3:0.
-Ne razumem zašto je publika na Santjago Bernabeu zviždala Ronaldu. Toliko golova je postigao ove godine i to znači da ima karakter – rekao je Anćeloti na konferenciji za medije uoči subotnjeg meča protiv Sevilje.
On je naglasio da Ronaldo u želji da stalno usavršava svoju igru nikada nije zadovoljan postignutim.
Portugalski fudbaler je besno reagovao posle meča protiv Amerije, očigledno iznerviran što nije postigao gol.
-Ta njegova želja za savršenstvom je razlog tolikog broja golova koje postiže – rekao je Anćeloti.
On je najavio da će u sutrasnjem meču posle pauze zbog povrede zaigrati Geret Bejl, dok je Karim Benzema blizu povratka u tim.
-Bejl je trenirao sa ekipom i dobro je, mislim da će biti spreman za sutra. Benzema je trenirao individualno, videhemo da li će moći da bude sa ekipom u nedelju, ili u ponedeljak-rekao je Anćeloti.
Kako je italijanski stručnjak naveo, Bejl neće igrati svih 90 minuta, kako bi se izbegao rizik od povrede.
Anćeloti je sa velikim respektom govorio o Sevilji, kao o protivniku kome je neophodna pobeda, a koji ih je prošle godine pobedio i zaustavio u pohodu na titulu u španskom prvenstvu.
-Dobili smo ih dva puta ove godine, tako da treba da izvučemo zaključak iz tih mečeva. Veoma su jaki kod kuće, imaju odličan tim i moraćemo da igramo najbolje što možemo, ukoliko želimo pobedu- rekao je Anćeloti.
Realu je neophodna pobeda protiv Sevilje ukoliko želi da ostane u trci za titulu u Primeri.

Povezana vest:  UEFA otvorila istragu protiv Liverpula i milanskog Intera