ssp bb

Igrajte Kamen-papir-makaze protiv Franca Bekenbauera na vebsajtu GAZPROM Fudbal

Vebsajt GAZPROM Fudbal predstavio je specijalnu onlajn igricu „Kamen-papir-makaze“ , dostupnu svima koji će u njoj imati priliku da se takmiče sa fudbalskom legendom Francom Bekenbauerom, jednim od najcenjenijih igrača u njegovoj istoriji.

Tri godine zaredom (2013-2015) Franc Bekenbauer je globalni Ambasador međunarodnog društveno odgovornog dečijeg projekta „Fudbal za prijateljstvo“, koji ima za cilj da razvija omladinski fudbal i promoviše vrhunske humane vrednosti među omladinom – kao što su prijateljstvo, jednakost, fer-plej, zdravlje, mir, predanost, pobeda i tradicija. Projekat je osnovan od strane kompanije Gazprom kao deo globalne društveno odgovorne inicijative pod nazivom „Gazprom za decu“.

Povezana vest:  Mesi po drugi put postao otac

Svake godine učesnici projekta Fudbal za prijateljstvo lično upoznaju Franc Bekenbauera na centralnom događaju projekta – godišnjem međunarodnom dečijem Forumu „Fudbal za prijateljstvo“, tokom kojeg mladi fudbaleri iz vodećih omladinskih fudbalskih klubova širom sveta upoznaju svoje vršnjake iz različitih zemalja i koriste priliku da se druže sa poznatim fudbalskim asovima.

Fudbalska igrica „Kamen-papir-makaze“, promovisana na vebsajtu GAZPROM Fudbal, omogućava da deca virtuelno stupe u kontakt sa Francom Beckenbauerom iz bilo kog dela sveta – kad god i koliko god to žele. Igrica je deo velike onlajn kampanje pod nazivom „Fudbalski klub GAZPROM“ koja poziva fudbalske poklonike da učestvuju u različitim aktivnostima i time skupljaju onlajn bonuse do 21.maja 2015., kada će biti održano finalno izvlačenje nagrada. Što više bonusa korisnik bude posedovao, imaće više šansi da osvoji glavnu nagradu– 4×2 karte za finale UEFA Lige šampiona 2015 u Berlinu, sa besplatnim smeštajem za dva noćenja.

Povezana vest:  Frenk Arnesen odlazi iz Čelsija na kraju sezone

Onlajn igrica „Kamen-papir-makaze“ dostupna je na sedam jezika na vebsajtu www.gazprom-football.com/club. Da biste lično učestvovali u igrici, potrebno je da se učlanite u „Fudbalski klub GAZPROM“ popunjavanjem jednostavnog registracionog formulara na navedenom vebsajtu.