vladimir matijasevic fkcukaricki

Matijašević: Pobeda plod dobrog rada svih u klubu

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević ocenio je danas da je pobeda nad Crvenom zvezdom (2:0) plod dobrog rada svih u klubu i istakao da nema vremena za odmor ili slavlje. 
-Utakmica sa Zvezdom faktički i za njih i za nas nije značila ništa sem prestiža. Pobedili smo i čestitam svim igračima i stručnom štabu. Zadovoljni smo kako je ekipa odigrala, naročito u drugom poluvremenu – rekao je Matijašević za klupski sajt. 
Cukaricki je već sutra gostuje Jagodini, u subotu ekipa sa Banovog brda igra protiv Vojvodine, a zatim sledi finale Kupa protiv Partizana, 20. maja. 
-Moramo se pripremati, nema vremena za slavlje. Mislim da je ovo samo plod dobrog rada svih u ekipi i klubu. O Kupu ćemo pričati za sedam dana. Ova sezona je pokazala da Čukaricki može od naredne godine još više da se umeša u borbu za mesto u vrhu tabele – naveo je on i pojasnio da to ne znači da će se juriti titula. 
Matijašević je precizirao da Čukaricki u zavisnosti od odlazaka fudbalera iz kluba i sa adekvatna tri pojačanja može da se umeša u borbu sa Crvenom zvezdom i Partizanom za bolje mesto na tabeli. 
Prema njegovim rečima, postoji interesovanje inostranih klubova za fudbalere Čukaričkog i konkretne ponude očekuje u narednih mesec dana. 
Čukaricki je treći na tabeli sa 54 boda, 11 više od Vojvodine, četiri manje od Zvezde, a 12 od prvoplasiranog Partizana.

Povezana vest:  Zvezda razočarala, samo bod protiv Radničkog u Beogradu