jelensuperliga logo

28. KOLO JSL

Partizan za titulu, Napredak u borbi za opstanak

Fudbaleri Partizana sutra protiv Napretka u Kruševcu imaju prvu mec loptu za osvajanje titule šampiona Srbije. Crno-belima je u vanrednom, 28. kolu Superlige, dovoljan i bod pa da vrate titulu u Humsku i niko ne sumnja da će to i uspeti.
Navijači Partizana već spremaju žurku, baš kao i pre nekoliko godina kada su na istom mestu slavili titulu najboljeg u Srbiji. Planove ne kvari ni činjenica da su Kruševljanima neophodni bodovi za opstanak i sigurno se neće unapred predati.
Istovremeno, Zvezda će dočekati otpisani Radnički iz Kragujevca, dok će trećeplasirani Čukarički gostovati u Jagodini.
Vrlo zanimljiva je i borba za opstanak, a u centru pa?nje biće direktan obračun u Subotici između Spartak i Donjeg Srema, kao i duel Novog Pazara i Voždovca.
Raspored 28. kola Superlige:
Jagodina – Čukarički (16.00), Mladost Lučani – OFK Beograd, Novi Pazar – Voždovac, Radnički Niš – Borac Čačak, Spartak – Donji Srem (17.00), Napredak – Partizan, Crvena zvezda – Radnički Kragujevac (18.00), Vojvodina – Rad (19.00).
Tabela: Partizan 66 bodova, Crvena zvezda 58, Čukarički 54, Vojvodina 43, Novi Pazar 40, Rad 40, OFK Beograd 39, Mladost Lučani 34, Radnički Niš 33, Borac Čačak 32, Jagodina 31, Voždovac 30, Napredak 28, Donji Srem 26, Spartak 25, Radnički Kragujevac 15.

Povezana vest:  Ronaldo, Modrić i Salah u konkurenciji za igrača godine UEFA