vladan milojevic trener cukaricki

PRIPREME FK ČUKARIČKI

Milojević: Rivali po meri

 

Fudbaleri Čukaričkog neće imati mnogo vremena za odmor posle najuspešnije sezone u istoriji kluba, trećeg mesta u prvenstvu i trofeja u nacionalnom kupu. 
Prozivka je 10. juna, a na pripreme se kreće tri dana kasnije u Austriju, gde će ekipa sa Banovog brda boraviti do 28. juna, jer prvu utakmicu u novoj sezoni igra 2. jula u 1. kolu kvalifikacija za grupnu fazu Lige Evrope. 
Čukarički će za sada na pripremama odigrati pet prijateljskih utakmica. Mečevi su dogovoreni protiv Slovana iz Bratislave (16. jun), Laska iz Linca (19. jun), Žiline (22. jun), Šturma iz Graca (24. jun) i Grodiga (28. jun). 
-Imamo protivnike kakve smo i tražili, što bi se reklo, po meri. Uvek sam tražio da nam protivnici budu jaki. Očekuju nas utakmce u kojima smo najmanje gleda rezultat, već je poenta da se što bolje pripremimo i da uvidimo gde su nam slabosti na kojima mora da se radi. Mečevi su na svaka tri dana i to je dobro, jer moramo što pre da uđemo u takmičarsku formu – rekao je trener Čukaričkog Vladan Milojević. 
Žilina je završila na drugom mestu prvenstvo Slovačke, Slovan je bio treći. Preostale tri ekipe su iz Austrije. Lask je bio treći u drugoj ligi, dok su u Bundesligi, Grodigu ostale još dve utakmice do kraja šampionata (večeras igra protiv Rapida) i verovatno će završiti na osmom mestu. Šturm bi pobedom protiv Rida u poslednjem kolu šampionata (31. maja) osigurao treću poziciju.

Povezana vest:  Pobeda Napolija za drugo mesto, remi Juventusa