sinisa mihajlovic

Mihajlović: Odužio sam se, Sampdorija će uvek biti moj dom

Trener fudbalera Sampdorije Siniša Mihajlović rekao je danas da je dobrim rezultatima opravdao poverenje kluba u proteklih 18 meseci, koliko je proveo na klupi Đenovljana.
Srpski stručnjak sutra će protiv Parme u poslednjem kolu Serije A poslednji put voditi tim iz Đenove, pošto ga najverovatnije očekuje prelazak u Napoli.
-Mislim da sam platio svoj „dug“. Uvek se osećam emotivno kada sam na stadionu Sampdorije, bila prva ili poslednja utakmica, iako se trudim da ostanem koncentrisan i oštar. Veoma poštujem Sampdoriju i bez obzira da li ću otići ona će uvek biti moja kuća – rekao je Mihajlović na konferenciji za medije pred duel sa Parmom.
Mihajlović je kazao da posle sezone prvo želi da se odmori, pa donese odluku o daljim planovima u karijeri.
-Ne mislim da će navijači biti tužni u slučaju mog odlaska, posebno šta smo sve uradili za godinu i po dana. Hoću prvo da odem u Rim, a potom u Beograd kako bih video majku i rođake – rekao je Mihajlović i poručio da bi voleo da ga jednog dana nasledi Mauricio Sari iz Empolija.
On je izjavio da bi gradski rival Đenova trebalo da igra u kvalifikacijama za Ligu Evrope, uprkos tome što ima problema sa dobijanjem licence.
-Čovek sam fudbala i mislim da Đenova zaslužuje da igra u Evropi. Ukoliko ne bude uspela da reši probleme isto to zaslužuje i Sampdorija, ali imamo u glavi rezultate. Pohvalio bih igrače za prikazane partije ove sezone, bez obzira da li ćemo igrati u Ligi Evrope. Znam da sam radio bolje od mojih prethodnika, što govori statistika – zaključio je bivši selektor reprezentacije Srbije.

Povezana vest:  Rosel: Gvardiola bi trebalo da bude predsednik Barselone