cukaricki slavlje cuk voz

Čukarički: Ponosni smo na naše rezultate

Direktor omladinske škole Čukaričkog Zoran Popović rekao je danas da su mlađe kategorije beogradske ekipe ostvarile planirane rezultate i dodao da su u klubu ponosni na veliki broj fudbalskih reprezentativaca.
Kod petlića (generacija 2002. godište i mlađe) ekipa Čukaričkog je zauzela drugo mesto, iza Partizana i ispred Crvene zvezde. Kod starijih pionira (generacija 2000. godište i mlađe) Čukarički je takođe drugi, i to opet između Partizana i Crvene zvezde. Kadeti (1998. godište i mlađi) su šampionat završili na petom mestu, dok su omladinci (1997. godište i mlađi) bili deveti.
-Sve kategorije su ostvarile planirane rezultate. Posebno smo ponosni na plasman petlića i starijih pionira. Obe selekcije su imale izuzetno uspešnu sezonu. Što se tiče kadeta, oni su pun potencijal i kvalitet pokazali u prolećnom delu Šampionata u kojem su bili druga najuspešnija ekipa prvenstva sa samo jednim porazom. Za omladince je bilo planirano da opstanu u ligi, a taj cilj je i ostvaren – rekao je Popović za klupski sajt.
On je rekao da su svi u klubu ponosni na veliki broj reprezentativaca.
-Razlog više da budemo ponosni jeste i činjenica da u svim selekcijama imamo veliki broj reprezentativaca. Počevši od mlade reprezentacije Srbije do petlića, što je na neki način veliko priznanje za sve što se radi u Čukaričkom. Težićemo ka tome da se taj broj igrača povećava iz sezone u sezonu – kazao je dirketor omladinske škole Čukaričkog.
Čukarički je jedini u potpunosti privatizovani klub u Srbiji i jedan od retkih koji posluje „u plusu“.

Povezana vest:  Advokat: Podneću ostavku posle EP