jagodina pripremeFudbaleri Jagodine počeli pripreme, 40 igrača na prozivci

Fudbaleri Jagodine počeli su pripreme za novu sezonu, a na prozivci novog trenera Miljojka Gošića pojavilo se 40 igrača.
-Impozantna brojka, nećemo nikome uskratiti ambicije, ali rezultat je broj jedan i na to ćemo se orijentisati. Želim da do početka prvenstva 18. jula najbolje iskoristim vreme i izaberem najbolje – rekao je Gošić novinarima na stadionu.
Prema njegovim rečima u ekipi mora da dođe do smene generacije, pošto je došlo do određenog pada motivacije.
-Jagodina je trofejna generacija, za kratko vreme napravljen je fenomenalan rezultat, ali postoji period uspona i stagnacije. Veliki svetski klubovi to brže pređu, dok je drugima potreban mali predah. Kod Jagodine je došlo do malog pada motivacije, potrošenosti energije, i sad smo u momentu kada moramo da krenemo na novi put – rekao je Gošić.
Gošić je ocenio da je „dobit za klub“ to što ga vode ljudi u kontinuitetu i velikog iskustva i da iz tog razloga očekuje dobre rezultate.
-Sistem takmičenja je promenjen, imamo veći broj utakmica i zato nam je potreban veći fond igrača. Niko neće dostići pravu formu, nije to moguće za ovo vreme – zaključio je Gošić.
Fudbaleri Jagodine će bazični deo priprema provesti na Zlatiboru.

Povezana vest:  PRIPREME ZVEZDE, Zadovoljan Robert Prosinečki

PHOTO: FK Jagodina