FUDBALSKA-LOPTAKolumbijska reprezentacija opljačkana u Johanesburgu

 

Reprezentacija Kolumbije opljačkana je u utorak u Johanesburgu uoči prijateljske utakmice sa Južnoafričkom Republikom. Iako kolumbijska ekipa nije izborila nastup na Svetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici, tamo su doputovali početkom nedelje kako bi se spremili za prijateljsku utakmicu sa domaćinom svetskog prvenstva na svečanom otvaranju Soker Sitija (odigrana u četvrtak, 2:1 pobeda Južnoafričke Republike), stadiona na kojemu će biti odigrane prva I poslednja utakmica na Mundijalu.

Povezana vest:  Policija uhapsila bivšeg predsednika FS Kine

Prema rečima PR – a lokalne policije Eugenea Opermana, kolumbijske reprezentativce su opljačkala dvojica hotelskih službenika, koji su “sredili” njihove hotelske sobe dok su oni bili na treningu. Za sada nije poznato koliko su novca uzeli, ali obojica su uhapšeni.

Incident se dogodio u hotelu sa pet zvezdica u predgrađu Johanesburga, istom hotelu u kojem će biti smeštena slovenačka reprezentacija tokom Mundijala. Podsećamo da Kolumbija nije jedina reprezentacija koja je opljačkana tokom boravka na južnoafričkom tlu. Sa obzirom da je prošle godine tokom Kupa konfederacija istu sudbinu doživeo je nacionalni tim Egipta.

Povezana vest:  Karadžić i Vokri ponovo sutra sa Blaterom u Cirihu