savo milosevic u20 kznMilošević: Momci zasluženo na krovu sveta

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Savo Milošević rekao je danas da su izabranici Veljka Paunovića svojim igrama, ali i ponašanjem zasluženo osvojili titulu prvaka sveta.
-Česititam im u ime saveza na svemu što su pokazali, momci su sve ovo zaslužili, kako na terenu, tako i van njega. Ne sećam se da je neko odigrao četiri produžetka i na kraju sve izdržao kako bi došao do titlue svetskog šampiona – rekao je Milošević na konferenciji za medije u Kući fudbala u Staroj Pazovi.
On je dodao da je presrećan što se ekipa zlatnim slovima upisala u istoriju srpskog fudbala.
-Tim je vođen na maestralan način, selektor Paunović je odradio odličan posao i svi smo mu zahvalni – naveo je Milošević.
Direktor mladijh selekcije FSS Mitar Mrkela odao je priznanje Paunoviću zbog načina na koji je vodio selekciju.
-Momci su pokazali da mogu da budu šampioni, izgubili su samo jednu utakmicu. Imali smo veliku podršku predsednika Karadžića i generelnog sekrtetara Lakovića. FSS ulaže ogormna sredstva u mlađe kategorije i potrebno nam je jedinstvo kako bismo i u senioskom fubalu imali rezultate – poručio je Mrkela.
Omladinci Srbije ostvarili su istorijski uspeh osvojivši titulu šampiona sveta za fudbalere do 20 godina, pošto su u finalu posle produžetaka pobedili Brazila sa 2:1.

Povezana vest:  LIGA EVROPE, REZULTATI, Inter, Rubin, Bajer, Lion i Metalist u 1/16 finala LE

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES