milojevic kzn 06032015

Milojević: Za nijansu smo bili bolji, zasluženo idemo dalje

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević ocenio je da je njegov tim za nijansu bio bolji od Domžala i da je zasluženo izborio plasman u 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.
Čukarički je večeras u revanšu u Beogradu odigrao bez golova sa slovenačkim predstavnikom (0:0), ali je prošao dalje zahvaljujući pobedi u prvom meču na gostujućem terenu.
-Znali smo da je Domžale kvalitetan sastav, ali za nijansu smo bili bolji, za jedan gol, i mislim da smo zasluženo prošli dalje. Odigrali smo dve čvrste utakmice, možemo mnogo i da naučimo od ekipe Domžala. Stekli smo i prijatelje i želim im sve najbolje – izjavio je Milojević posle meča na Banovom brdu, odigranom u sjajnoj atmosferi pred oko 3.000 zadovoljnih navijača.
Srpski predstavnik u 2. rundi kvalifikacija igra protiv ekipe Gabale iz Azerbejdžana, koja je eliminisala gruzijski Dinamo iz Tbilisija.
-Naredni rival svakako je ozbiljan, čim je izbacio Dinamo. Ima visok budžet, u timu mnogo internacionalaca, ali pripremićemo se za novi ispit. Pre toga imamo prvenstveni susret sa Vojvodinom, raspored je gust, međutim, verujem da ćemo biti spremni – poručio je Milojević.
Trener Domžala Luka Elzner priznao je da je predstavnik Srbije zasluženo prošao dalje.
-Čukarički je večeras bio bolji, imao je mnogo više šansi. Mi smo se borili, držali, mogli da postignemo i gol, ali nismo imali sreće da iskoristimo ukazanu priliku. Čestitam mojim momcima na dobroj igri, a domaćinima želim sreću u nastavku kvalifikacija – rekao je Elzner.
U prvoj utakmici 2. kola kvalifikakcija za Ligu Evrope Čukarički dočekuje Gabalu 16. jula, a revanš je sedam dana kasnije.

Povezana vest:  "Azzuri" protiv mafije