JDX BACKSTAGE 2

POČELA JE AUTENTIČNA ZABAVA NA JACK DANIEL’S EXPERIENCE BACKSTAGEU

Prve večeri jubilarnog Exit-a Jack Daniel’s Experience Backstage okupio je istinske ljubitelje vrhunskog zvuka. Veče je otvorio muzički ekspert Toma Grujić odabirom hitova iz bogate lične kolekcije diskova, a posetioci su uživali u energičnim ritmovima slovenačkog benda Koala Voice, rimama Sajsi MC i muzičkim izborom koji su kreirali radijski magovi i muzički urednici. U završnici večeri nastupio je Bojan Milosavljević, jedan od izabranih ovogodišnjih JDX Zvezda.

U okviru JDX Baskstagea, koji je izgrađen po uzoru na gradiće Tenesi i Linčburg odakle je i sam Džek Denijels, gosti su imali priliku da se zabave brojnim igrama. U duhu negovanja tradicije ispijanja vrhunskih pića za sve ljubitelje autentične zabave organizovana je i „Tasting&Nosing“ tura predstavljanja Jack Daniel’s porodice viskija, koju u Srbiji distribuira Coca-Cola Hellenic Srbija: Jack Daniel’s No. 7, Gentleman Jack, Single Barrell i Jack Daniel’s Tenessee Honey!

Povezana vest:  Peto polufinalno veče DEMO MASTERS serijala u nedelju 4. maja

Tokom naredna 3 dana Posetioci JDX Backstage-a na Exit-u će moći da se zabave i opuste uz nesvakidašnje izvedbe bendova i izvođača iz Srbije i regiona, kao i uz poseban izbor muzičkih magova koji definišu pravce domaćih radio stanica. Pravo sa naslovnih strana najčitatnijih magazina na JDX Backstage stižu i poznate ličnosti iz kulturnog i medijskog života – ovog puta u parovima. Svojim DJ setovima će se predstaviti i DJ kolektivi Kišobran, VRC i Elektrana.

Povezana vest:  Publika izabrla - David Guetta #1!

Svojim ekskluzivnim nastupima predstaviće se i pažljivo odabrani srpski i regionalni bendovi.Goste će zabavljati The Tide, On Tour, beogradska supergrupa Svemirci i novosadski bend Uvertira.

Tu su i Lorna Wing i Lutke, kao I hrvatska zvezda Filip Dizdar sa The Grooversima.

Jack Daniel’s Experience (JDX) je savremeni odraz avanturističkog duha samog Džeka Denijela, strastvenog ljubitelja dobre muzike i provoda. On je još davne 1866. godine osnovao bend kako bi promovisao kulturu uživanja u svom bajnom viskiju.

Povezana vest:  Lejdi Gaga najuticajnija slavna osoba

JDX Backstage mesto je susreta starih prijatelja. Tamo se sklapaju nova i uzbudljiva poznanstva. U nesvakidašnjem muzičkom programu podjednako uživaju festivalski posetioci i njegove najveće zvezde.