zoran lakovic gensek FSS

Laković: Ponosan sam na FSS, očekuje me izazov u UEFA

Dosadašnji generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Zoran Laković rekao je danas da je ponosan na provedeno vreme u FSS-u i kao krunu rada izdvojio Sportski centar u Staroj Pazovi.
Laković se danas u Kući fudbala oprostio od funkcije u FSS-u, na kojoj će ga zameniti Nebojša Ivković, pošto će u narednom periodu raditi u Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA).
-Kada sam došao u FSS nismo imali nijedno evropsko takmičenje, a posle toga smo bili organizatori EP za igrače do 17 godina, a ubrzo smo dobili domaćinstvo šampionata Evrope u futsalu. Bili smo na više od 20 prvenstava u raznim kategorijama, omladinci su bili šampioni Evrope, a kasnije i sveta. Posle 10 godina rada u FSS očekuje me novi izazov – rekao je Laković na Skupštini FSS u Staroj Pazovi.
Prema njegovim rečima budžet FSS-a se sa dva miliona evra povećao na 15, što je kako je naveo javno prikazano.
-Ponosan sam jer smo finansijski najstabilni Savez u Srbiji, a za vreme mog mandata 1,5 milijardi dinara uplatili smo državi na ime poreza. Crvenoj zvezdi smo omogućili reflektore, Partizanu teren, kao i Vojvodini pomogli finansijski. Kruna je sportski centar u Staroj Pazovi, za koji su svi krediti otplaceni – zaključio je Laković.

Povezana vest:  Manćini: Tevez je potpuno druga osoba