zagorcic vojvodina

Zagorčić: Pobedom da otvorimo sezonu

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je danas da očekuje težak meč protiv Čukaričkog, ali i dodao da njegova ekipa pobedom želi da počne novu sezonu u Super ligi Srbije.
-Pred nama je još jedna teška utakmica. Čukarički je tim koji se nalazi u ekspanziji, o čemu najbolje svedoče rezultati koje Beograđani u poslednje vreme ostvaruju. U nedelju će snage odmeriti dve ekipe koje su u četvrtak pobedile u evropskim duelima, što utakmici sigurno daje posebnu draž – rekao je Zagorčić na konferenciji za novinare.
Vojvodina u nedelju od 19.00 dočekuje Čukarički u prvom kolu Super lige Srbije.
-Vojvodina u svakom susretu ide na pobedu i nema sumnje da će tako biti i u ovom duelu. Voleo bih da se ponovi sjajna atmosfera na našem stadionu i koristim priliku da pozovem gledaoce da u velikom broju dođu da prate derbi – kazao je trener Vojvodine.
Vojvodina je sinoć pobedila Spartaks sa 3:0 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i ukoliko eliminiše letonsku ekipu u trećoj rundi kvalifikacija igraće protiv Sampdorije. Zagorčić je naveo da će, ukoliko dođe do duela Sampdorijom, njegova ekipa učiniti sve da napravi iznenađenje. 
-Prvo treba da dobro odradimo gostovanje u Letoniji, pa ćemo tek onda da razmišljamo o duelima s Italijanima. Sampdorija je veliki klub sa sjajnom tradicijom, ali će se Vojvodina maksimalno suprotstaviti apsolutnom favoritu. Ponavljam, ukoliko izborimo pravo da igramo te utakmice, učinićemo sve da pokušamo da priredimo iznenađenje – rekao je Zagorčić za sajt kluba. 
Ukoliko prođu Letonce, Vojvodina će u prvoj utakmici, koja je na programu 30. jula, biti gost u Đenovi, dok se revanš igra 6. avgusta, na stadionu Karađorđe.
-Treniramo za ovakve susrete, imamo svoje ciljeve i probaćemo da ih ostvarimo. Raduje me i činjenica da će eventualni dueli s Italijanima biti nova prilika da tribine stadiona Karađorđe budu dupke ispunjene, a dvomeč sa Samdorijom za nas bi bio veliki ispit i izazov – naveo je trener Vojvodine.

Povezana vest:  Partizan siguran protiv Proletera, dva gola Gomeša