Baby_Exit_2Biser dečiji fudbalski kamp na Baby Exit-u

 

Manifestacija za decu Baby Exit održaće se od 29. do 30. maja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Posebnu atrakciju predstavlja „Biser dečiji fudbalski kamp“ u kome će biti organizovane zabavne animacije sa maskotom Biserkom, dečije radionice, kao i degustacije i pokloni Biser sireva.

 

Predviđene su akcije: „Tvoje lice (u sred) utakmice“ – super karikature na poklon, igra „Fudbal na slamčicu“, mogućnost da se vide virtuozi sa loptom i još mnogo iznenađenja. Kamp je otvoren od 16 do 20 časova tokom trajanja Baby Exit-a.

Povezana vest:  KPR i Stouk igrali nerešeno 2:2

 

Aktuelna je i posebna akcija “Biser klopaj, Orlove sklapaj”, koja spaja kulinarstvo i ljubav prema fudbalu. U periodu do 30. juna, mali i veliki navijači lako mogu složiti fotografije fudbalske reprezentacije Srbije jer ih u Biser sirevima čeka svih potrebnih 12 delova. Na poleđini svih kartica Biser otkriva po jednu tajnu našeg fudbala.  Članovi Biser sir strane na Facebooku moći će da razmenjuju puzzle kartice koje im nedostaju sa vršnjacima iz cele Srbije.

Povezana vest:  Murinjo: Više nisam opsednut trofejima

 

Ekskluzivnost festivala čine paralelni programi na pet programskih bina: Bina talenata, Šarena bina Dunava, Bambino stage, Đački Oskar, Bina šampiona. Veliki timovi malih učesnika iz 30 opština Srbije i 10 podunavskih zemalja oduševiće oko 50.000 posetilaca, medije i uvažene domaće i strane goste iz javnog života i diplomatije.