milinkovic par dila ls 14072015 0012

Milinković: Dalje ide tim koji bude manje grešio

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković ocenio je uoči prvog od dva susreta sa bukureštanskom Steauom da će u baraž za Ligu šampiona proći tim koji bude manje grešio.
-Steaua ne samo što ima veliku istoriju, nego je poslednjih 13 godina redovan učesnik grupne faze UEFA takmičenja, što pokazuje kakav je klub. Ipak, pokušaćemo sve da učinimo da u dve utakmice budemo bolji. Svesni smo kvaliteta Rumuna, imaju dosta vrlina, ali Partizan će i sutra pokušati da nametne svoj stil i da kroz igru dođe do povoljnog rezultata. Dalje će proći tim koji bude manje grešio – rekao je Milinković novinarima uoči poslednjeg treninga crno-belih na Nacionalnom stadionu u Bukureštu.
Milinković je ponovio da Rumuni imaju odlične igrače u napadu, da su jaki u igri jedan na jedan i da čekaju grešku protivnika, dok je Darko Brašanac naveo da očekuje zanimljivu utakmicu, uprkos tome što Steaua, zbog kazne UEFA, dočekuje prvaka Srbije pred praznim tribinama.
-Specifična je situacija, takva atmosfera nije dobra za fudbal, međutim, mi ćemo joj se prilagoditi.Upoznati smo sa kvalitetima Steaue i imali smo dosta vremena da se dobro spremimo. Maksimalno smo motivisani, mnogo nam je važno da sutra zabeležimo povoljan rezultat pred revanš – zaključio je Brašanac
Prva utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Steaue i Partizana igra se sutra u Bukureštu od 20.30 sati, a revanš je sedam dana kasnije u Beogradu.

Povezana vest:  Pobede Levantea i Erkulesa, Đukić debitovao