dragoljub srnic cukaricki

Jubilej Dragoljuba Srnića

Proteklog vikenda Čukarički je bio gost Borca u Čačku i nažalost sa stadiona kraj Morave nije doneo bodove u Beograd. U 3. kolu domaćeg prvenstva dogodio se minimalan poraz iz kojeg će se svakako izvući odgovarajuće pouke kako bi se ekipa što bolje pripremila za nastavak šampionata.

Sledeći meč Čukarički igra za vikend protiv OFK Beograda na svom stadionu. Susret protiv Borca je za jednog od naših igrača imala poseban značaj.
Dragoljub Srnić je odigrao 100. utakmicu za Čukarički. Slaboljub je i dalje uspešniji sa 110…

Povezana vest:  Nikolić: Idemo na pobedu protiv Partizana

-Lep je osećaj. Stvarno sam ponosan. Nije bilo jednostavno stići do tog broja. Mnogo toga se dogodilo u tih 100 utakmica, pregršt uspomena… Eto bolje bi bilo da je obeležena pobedom, ali dobro, šta da se radi. Rano primljeni gol u Čačku nas je prosto presekao. Nismo uspeli da se vratimo u utakmicu. Oni su čvrsta i visoka ekipa, pokušavali smo na sve načine da izjednačimo i preokrenemo rezultat u našu korist. Idemo dalje, prvenstvo je tek počelo. Nema za čim da se tuguje. Očekuje nas novi izazov već za vikend i imamo obavezu da prekinemo niz od tri meča bez pobede – rekao je Dragoljub Srnić.

Povezana vest:  Slaviša Stojanović se priključio ekipi Crvene zvezde

Ekipa Čukaričkog je posle utakmice imala slobodan dan. Već od ponedeljka nastavljeno je sa uobičajnim aktivnostima.