zagorcic vojvodina

Zagorčić: Biće teško, igraćemo napadački i pored 4:0

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić izjavio je danas da njegovu ekipu u revanšu sa Sampdorijom čeka izuzetno teška utakmica, ali da su njegovi igrači spremni psihički i fizički da adekvatno odgovore zadatku i ostvare cilj – plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope.
Zagorčić je na konferenciji za novinare rekao da i pored ubedljive prednosti od 4:0 u prvoj utakmici ništa nije gotovo i da Vojvodina za protivnika ima vrlo kvalitetnu ekipu.
-Taktiku za revanš smo lakše spremili nego što je to bio slučaj sa prvom utakmicom kada je pripremana na osnovu video snimaka. Sada smo imali priliku da bolje upoznamo protivnika i verujem da ćemo uspeti da se plasiramo u naredni krug takmičenja – rekao je Zagorčić.
On je rekao da će Sampdorija sigurno napasti od početka jer je u rezultatskom minusu, ali je naglasio da će i Vojvodina odgovoriti napadom jer će uvek igrati na gol više.
-Svakako da ćemo pokušati da postignemo gol koji bi protivnika stavio u značajno teži položaj, a sa druge strane pokušaćemo da ga ne primimo – rekao je Zagorčić i dao negativan odgovor na pitanje novinara da li su njegovi igrači vežbali izvođenje jedanaesteraca.
Jedan od najiskusnijih igrača Vojvodine Igor Đurić, koji je u karijeri već odigrao 25 evropskih utakmica, optimista je po pitanju plasmana u narednu rundu takmičenja, ali slaže se sa trenerom da će sutra biti teška utakmica.
-Ono što je sigurno jeste da Sampdorija neće doći da se brani već će napasti. Iako neće biti nimalo lako uveren sam u povoljan ishod revanša -rekao je Đurić.
Fudbaleri Sampdorije u Novi Sad stižu u popodnevnim satima, a na stadionu „Karađorđe“ treniraće večeras od 20 sati, dok će konferencija za novinare ekipe iz Đenove biti održana sat ranije.
Planirano je da delegacije dva kluba sutra posete grob Vujadina Boškova na mesnom groblju u Begeču i polože cveće.
Revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope Vojvodina – Sampdorija igra se sutra na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu sa početkom od 21 sat.

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Rezultati utakmica 18. kola i tabela