PRESS STILLS.00864061

Bejl, Miler, Rodrigez, Ozil, Mesi i Rubio isnpirišu stvaraoce igre da pomere granice

adidas je izazvao sportiste da drugačije gledaju na svoje idole. Svetske zvezde Geret Bejl, Tomas Miler, Mesut Ozil, Hames Rodrigez i Leo Mesi, kao i NBA zvezda Riki Rubio, imaju glavne uloge u najnovijem poglavlju Sport15 koje počinje 6. avgusta. Novi video „Kreiraj svoju igru“ je inspirativan film od 90 sekundi koji podstiče sve koji prkose pravilima i koji kreiraju sopstveni put, sledeću generaciju kreatora igre, da prestanu sa praćenjem svojih idola.

Povezana vest:  Liverpul se revanširao Čelsiju za poraz u finalu FA kupa

Bejlova brzina, Ozilova vizija, Milerov ubitačan dodir, Hamesova kontrola, Mesijeva brilijantnost, sve je to bez konkurencije u savremenom fudbalu. Ali igra se promenila. Fudbal današnjice ne sastoji se od stajanja sa strane i posmatranja tuđe veštine. Sastoji se u pronalaženju svog puta i otklanjanju svih prepreka na stazi ka cilju.
Igra koja je na ulicama, terenima i parkovima širom sveta stvara sopstveni uticaj, a glavno je da se uoči šta je potrebno i da se to postigne. „Kreiraj svoju igru“ podstiče gledaoce da se ugledaju na svoje heroje, ali da izađu i urade nešto lično, nešto orginalno. adidas podstiče kreatore igre da vode, ne da prate. Da bi se napravila razlika, potrebno je da se stvara, ne da se oponaša.

Povezana vest:  Slaviša Stojanović se priključio ekipi Crvene zvezde

„Kreiraj svoju igru“ je novo poglavlje za Sport15, predstavlja potpuni preokret u tome kako adidas komunicira kao kompanija, vođen svojom misijom da bude najbolji sportski brend na svetu. Prikazan kroz vizuru fudbala, film ističe svoje liderstvo i strast za sportom i dalje prikazuje kontinuiranu želju adidasa da izvrši revoluciju fudbalske igre širom sveta.

Povezana vest:  Lešnjak: Individualnim kvalitetom smo došli do tri boda

Možete pratiti youtube.com/adidas i priključiti se konverzaciji na Tviter profilu @adidas ili na facebook.com/adidas.
Da biste se priključili fudbalskoj revoluciji posetite facebook.com/adidasfootball ili pratite @adidasfootball #BETHEDIFFERENCE na Tviteru i Instagramu.