logo crvena zvezda

JUBMES banka ostaje u Zvezdi

JUBMES banka iz Beograda saopštila je danas da će ostati uz fudbalski klub Crvena zvezda, istog dana kada je iz kluba dostavljen memorandum o raskidu saradnje.
Zvezda je novinarima večeras prosledila saopštenje u kome se navodi da će ta banka ostati uz klub, iako je ranije danas poslala obaveštenje da JUBMES jednostrano prekida saradju.
-JUBMES banka Beograd nastavlja saradnju sa našim najtrofejnijim klubom, Fudbalskim klubom Crvena zvezda i veruje da će Crvena zvezda i u budućnosti biti na svom šampionskom putu. Ubeđeni smo da su teškoće prolaznog karaktera – navodi se u kratkom saopštenju.
Telekom je danas takođe objavio da nastavlja saradnju sa Zvezdom, iako je generalni direktor te kuće juče podneo ostavku na članstvo u Upravnom odboru kluba, a u medijima se pojavila informacija da saradnja neće biti nastavljena.
U Zvezdi je trenutno kriza koja je izazvana lošim početkom sezone, tako da je iz kluba otišao skoro ceo Upravni odbor kluba, a generalni direktor Zvezdan Terzić je podneo ostavku. Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas je rekao da je situacija u klubu za koji navija bolja nego pre dve ili tri godine i kazao da crveno-beli neće trpeti posledice od države.

Povezana vest:  Napoli deklasirao Sampdoriju, Bolonja ispala iz Serije A