vladan milojevic cika

Milojević: Pokušaćemo da iskoristimo loše momenat u Zvezdi

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević ocenio je danas da je Crvena zvezda jedan od favorita za titulu, ali da će njegovi u fudbaleri pokušati da iskoriste probleme u redovima crveno-belih i ostvare dobar rezultat u utakmici petog kola Super lige Srbije. ;
-Igramo protiv kandidata za titulu. Zna se dobro ko je Crvena zvezda. U poslednje vreme su u nekim svojim problemima, ali je činjenica da imaju kvalitetne igrače, dobre pojedince, stiglo je i mnogo dobrih stranaca, pobedili su na Vračaru Voždovac sa 3:2. Oni traže hemiju kroz utakmice i podižu formu – rekao je Milojević novinarima na stadionu Čukaričkog.
-Za nas je svaki meč važan. Sa takvom filozofijom igramo već neko vreme. ;Igra sigurno nije takva kakvu očekujem. Čukarički ima dosta prostora što se tiče poboljšanja forme. Opet, početak je prvenstva, ima da se igra još mnogo – dodao je on.
Milojević je rekao da očekuje zanimljivu utakmicu na stadionu Rajko Mitić i dodao da nema kadrovskih problema.
-Posebno me raduje, verovatno kao i moje igrače, da će biti prelep ambijent. Očekuje se dvadesetak hiljada što bi bilo sjajno. Utakmice između Zvezde i Čukaričkog su uvek bile zanimljive – dodao je Milojević.
Kapiten ekipe Igor Matić rekao je da je Zvezda favorit u sutrašnjoj utakmici.
-Očekuje nas derbi kola. I prošle sezone smo pokazali koliko su dinamične utakmice između Zvezde i nas. Dobrog fudbala tu ima. Ali pred nama je novi meč i svaka utakmica je sama za sebe. Što se tiče Zvezde, ne bih koristio velike reči, oni su sigurno favoriti u ovom meču. Govori se o nekoj njihovoj krizi rezultata. Možda ima krize unutar kluba, ali ja lično krizu rezultata ne vidim. Nemaju poraz u prvenstvu, osvojili su osam bodova. Sigurno da im pripada uloga favorita – rekao je Matić i dodao da ekipa gaji nade da će ostvariti dovar rezlutat.
Utakmica petog kola Super lige između Crvene zvezde i Čukaričkog igraće se sutra na stadionu Rajko Mitić od 19.00.

Povezana vest:  Igračima Jermenije tri miliona evra ako odu na EP