Fernando-Torres-22

Tores: Pedro je odličan igrač za Premijer ligu

Španski fudbaler Fernadno Tores istakao je da bi se njegov nekadašnji saigrač iz reprezentacije Pedro, sjajno uklopio u Premijer ligu i da bi to bila prava odluka za nastavak karijere.
Prethodnih nedelja veliko interesovanje za fudbalera Barselone, koji pod vođstvom Luisa Enrikea ne dobija suviše prostora, pokazali su gradski rivali iz Mančestera – Junajted i Siti.
-On je dobar prijatelj i sjajan fudbaler. Ukoliko odluči da karijeru nastavi u Engleskoj, uveren sam da će se odlično snaći. Ima veliku radnu etiku i sve ono što očekujete od igrača koji je toliko godina proveo u dresu Barselone. Mislim da će vrlo teško napustiti Barselonu, iako je najvažnije da budete u klubu u kojem će vam dati dosta prostora da igrate – izjavio je Tores za Dejli Miror.
Pedro je prošao mlađe selekcije Barselone, a za tim sa Nou Kampa debitovao je 2008. godine i do sada zabeležio 318 nastupa i 98 golova.
Sa katalonskim klubom pet puta je bio šasmpion Španije, četiri puta osvojio Superkup, uz tri Kupa Kralja, tri Lige Šampiona i tri SP za klubove.
Sa reprezentacijom Španije osvojio je Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine, kao i Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj 2012. godine.
Za „crvenu furiju“ upisao je 51 nastup uz 16 golova.

Povezana vest:  Vukićević novi trener Vojvodine