milinkovic par steaua 8

Milinković: Prevazišli smo nekoliko stvari do važne pobede

Trener Partizana Zoran Milinković kazao je da su njegovi fudbaleri pobedom od 3:1 nad Borcem u Čačku „prevazišli nekoliko stvari“ i ocenio je da mora da se pređe preko grešaka nekih prvotimaca koji igraju stalno.
-Nije bilo lako. Prevazišli smo nekoliko stvari ovom pobedom: prinudne izmene, povrede igrača…danas se i Fabricio povredio. Stvarno je težak teren…prosto gura stalno u greške, ali smo na kraju smogli snage i zabeležili važnu pobedu – rekao je Milinković televiziji Arena posle utakmice.
Partizan je primio samo jedan gol, ali je Borac stvorio nekoliko izglednih šansi, što je Milinković priznao i pohvalio golmana Živka Živkovića.
-Jesu…Živko nas je izvukao. Treba biti iskren i to reći. Ima segmenata igre koji nisu bili najbolji, ali je to tako jer smo u vrlo zahtevnom ritmu utakmica i gotovo jedni te isti igrači su nosiioci igre, zato ako nekad naprave greške, treba preći preko toga – kazao je Milinković.
Trener Borca Nenad Lalatović ocenio je da rezultat nije „realan“, kao i da je njegov tim kažnjen zbog propuštenih šansi.
-Mislim da nije realan rezultat, ali ovo je Partizan, tim koji je izborio plasman za Ligu Evropa i koji je na korak do Lige šampiona. Kad igrate protiv takvog tima i stvorite pet-šest stopostotnih šansi, a oni bukvalno iz prvog šuta postignu gol….Ne mogu da budem zadovoljan ovim rezultatom, ali to je Partizan. Rekao sam igračima da ćemo biti kažnjeni ako ne iskoristimo šanse, tako je i bilo – rekao je Lalatović.

Povezana vest:  Privedeno 25 osoba zbog nedolienog ponašanja