rajkovic

Terzić: Rajković ne ide u Galatasaraj, to je moralni čin

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić demantovao je danas da će kapiten i golman Predrag Rajković preći u Galatasaraj i taj potez obrazložio kao moralni čin.
-S obzirom na pisanje štampe da golman Rajković danas igra poslednju utakmicu u našem dresu i da odlazi u Galatasaraj, moram da kažem da to nije tačno. Imamo saznanja da je Galatasaraj zainteresovan za transfer Rajkovića i da je spremio tri miliona evra, međutim mene za sada niko nije kontaktirao –  rekao je Terzić.
On je poručio da bez obzira na tešku finansijsku situaciju u klubu, učiniće sve da Rajković ne ode u tim iz Istanbula.
-Nadam se da će Upravni odbor uslišiti moj zahtev. To moram da uradim iz moralnih razloga i pijeteta prema našem tragično preminulom navijaču Marku Ivkoviću, pa makar se odluka kosila sa mojim profesionalnim obavezama. Nije Galatasaraj jedini klub u Evropi, sačekaćemo nove ponude od drugih, pa makar ona stigla u nekim sledećim prelaznim rokovima – naveo je Terzić.
Terzić je dodao da će sutra ugovor sa Zvezdom potpisati iskusni napadač Predrag Sikimić, kao i da se vode razgovori sa Čukaričkim oko transfera Slavoljuba Srnića.
-Sutra krećemo u ozbiljne pregovore oko Srnića. To bi trebalo da bude kraj oko dolazaka u letnjem prelaznom roku – zaključio je on.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Miler: Nemam ništa protiv tuče s Argentincima