luis van gaal ryan giggs

Van Gal: Nije nam potreban novi napadač

Menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal izjavio je da njegovom timu nije potrebno pojačanje u napadu, uprkos tome što je postigao samo dva gola u prva tri kola Premijer lige.
Jedini igrač Junajteda koji se u prvenstvu do sada upisao u strelce je Adnan Januzaj na gostovanju Aston Vili, pored toga što je defanzivac Totenhema Kajl Voker autogolom doneo pobedu Mančesteru i remija bez golova sa NJukaslom.
-Da li nam je potreban novi napadač? Ne, u sve tri utakmice na startu sezone bili smo bolji tim. Runi je dao gol, ali je poništen i nisam siguran da li su sudije bile u pravu, ali ne krivim ih jer nemaju lak posao. Nismo bili nagrađeni golom protiv Njukasla, igrali smo dobro, ali nismo iskoristili šanse – rekao je van Gal, a prenosi Bi Bi Si.
Poslednji napadač Junajteda koji je uspeo da postigne gol u Premijer ligi je Vejn Runi i to tek 4. aprila na meču protiv Aston Vile na Old Trafordu.
Van Gal je nedavno bio blizu transfera Pedra iz Barselone, ali je igrač na kraju odlučio da pređe u Čelsi.
Mančester Junajted je u ovom prelaznom roku potrošio 62 miliona funti na Morgana Šnajderlina, Bastijana Švajnštajgera, Memfisa Depaja i Matea Darmijana.

Povezana vest:  Argentinac Pareha u Spartaku iz Moskve