bozovic cz radnicki

Božović: Trebalo bi da budemo zadovoljni bodovima

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom nad Javorom, ali ne potpuno i igrom svojih fudbalera. 
-Igrali smo brzo, onoliko koliko nam je Javor dozvoljavao, nismo mogli brže, ali bi trebalo da budemo zadovoljni osvojenim bovoma. Javor je pokazao da do sada nije bio slučajno lider – rekao je Božović novinarima posle utakmice. 
Zvezda je večeras na svom terenu pobedila Javor sa 1:0 u sedmom kolu Super lige Srbije i tako od ivanjičkog kluba preuzela prvo mesto na tabeli.
-Javor je imao ozbiljnu priliku na početku i ko zna šta bi bilo da je to iskoristio. Mi smo poveli, ali posle toga nismo iskoristili brojne šanse. Poslednjih 10 minuta smo bili uplašeni nekog slučajnog gola protivnika i igrali smo slabo, ali je najvažnije da smo pobedili i preuzeli prvo mesto – kazao je trener crveno-belih. 
Na poziciji levog beka za Zvezdu je igrao Mihailo Ristić, a Božović je istakao da je zadovoljan njegovom partijom na toj poziciji. 
-Ristić je odigrao izvanredno i pokazao da na njega možemo ozbiljno da računamo na toj poziciji, iako on nije najsrećniji kada tu igra, što je njegov problem jer se dobro snalazi – naveo je Božović. 
Trener Javora Aleksandar Janjić rekao je da je Zvezda zasluženo pobedila.
-Publika je imala šta da vidi, iako je dat samo jedan gol. Utakmica je bila dobra i ne mogu ništa da zamerim svojim igračima – rekao je Janjić. 
U narednom kolu Crvena zvezda gostuje protiv Mladosti, dok Javor dočekuje Radnički iz Niša.

Povezana vest:  Ninković: Nama zvezdašima je ostalo samo da se nadamo