vojvodina slavlje

Paločević: Ovo je bilo lepo evropsko leto

Fudbaler Vojvodine Aleksandar Paločević rekao je večeras da je zadovoljan učinjenim u kvlaifikacijama za Ligu Evropa, iako se njegova ekipa nije plasirala u grupnu fazu.
-Ovo je zaista bilo lepo evropsko leto. Igramo dobro i svi su u klubu zadovoljni zbog toga. Šta da se radi, odigrali smo odlično, ali smo morali da realizujemo neku od brojnih prilika. Nismo imali ni sreće – rekao je Paločević novinarima posle utakmice u Novom Sadu.
Vojvodina nije uspela da eliminiše Viktoriju u baražu za Ligu Evropa, pošto je izgubila u obe utakmice, prvu sa 3:0, a revanš 2:0.
On nije želeo da komentariše svoju igru, iako je bio jedan od najboljih na terenu na revanš susretu.
-Stvarno ne bih da komentatičem kako sam ja lično igrao. Ne mogu da komentarišem kad smo izgubili i ispali iz Evrope – kazao je Paločević.
Mirko Ivanić je rekao da mu je žao što njegov tim nije postigao pogodak u revanšu.
-Niko nije očekivao ni da ćemo proći Sampdoriju, a jedino što mi je žao je što nismo večeras postigli bar jedan gol pred našim navijačima – rekao je Ivanić.
Prema njegovim rečima, Vojvodina nije zaslužila težak poraz od Viktorije.
-Nismo zaslužili ovako težak poraz, mada je Plzenj zaslužio da prođe. Bili smo bolji u uvodnih 15-20 miunuta i da smo tada dali gol sve bi bilo drugačije. Ko zna šta bi bilo da je ona moja lopta pre njihovog pogotka umesto što je udarila u stativu otišla nekoliko centimetara ulevo u mrežu, ali to je fudbal – kazao je Ivanić.
Ovaj 21-godišnji vezista bi do kraja prelaznog roka mogao da napusti Vojvodinu, pošto ima ponude turskog Bursaspora i španske Selte.
-Istina je da imam ponude tih klubova, ali ne znam šta će biti. Ako neka od ponuda zadovolji klupske i moje ambicije, otići ću. Ako ne, ostaću – istakao je Ivanić, ne želeći da otkrije u koji bi od ta dva kluba radije prešao.

Povezana vest:  Augsburg iznenadio Volfsburg