zagorcic vojvodina

Zagorčić: Ne mogu da budem nezadovoljan

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je da nije nezadovoljan večerašnjim ispadanjem u baražu za Ligu Evropa, jer je Viktorija pokazala da je bolja.
-Viktorija je definitivno pakazala da je bolja ekipa, namerili smo se na fantastičnog protivnika. Bolja ekipa se plasirala u Ligu Evropa – rekao je Zagorčić novinarima posle utakmice u Novom Sadu.
Vojvodina nije uspela da se plasira u grupnu fazu Lige Evropa, pošto je i u revanšu sa 2:0 izgubila od češkog kluba.
-Uvek želim više, pokušavam to da usadim i igračima. Mislim da smo na pravom putu. Ne mogu biti nezadovoljan sa onim što smo pružili. Momci ispunjavaju sve obaveze, a kad naiđeš na kvalitetnijeg… – kazao je Zagorčić.
Njegova ekipa je prvi susret prošle nedelje izgubila sa 3:0, a u revanšu je prva mogla do gola, ali je Mirko Ivanić u 18. minutu pogodio stativu.
-Utakmica bi definitivno imala drugačiji tok, gol bi nam dao krila. Videli smo kakav je protivnik, fantastičan, koji u svakom momentu zna šta radi. Nismo u tim momentima imali sreće – naveo je trener novosadske ekipe.
On se zahvalio navijačima na podršci i izrazio nadu da će stadion biti popunjen i u nastavku srpskog prvenstva.
Zagorčić je rekao da se ne boji eventualno brojnih odlazaka igrača do kraja letnjeg prelaznog roka.
-Toga se ne bojim, to je neminovnost naših klubova. Klubovi od toga žive i opstaju. Svake godine idemo ispočetka, naš posao je da pravimo i prodajemo. Nadam se da će u skorije vreme biti drugačije – rekao je Zagorčić.
Vojvodina je u Super ligi Srbije trenutno na trećem mestu, a u narednom kolu će gostovati Spartaku u Subotici.

Povezana vest:  Aleksandar Kristić: Zaslužena pobeda