bozovic cz - kazahstan

Božović: Glave su uvek u torbama pred pauzu

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da klubovi uvek imaju problema pred reprezentativnu pauzu, ali da očekuje da ona bude od koristi njegovim fudbalerima.
-Uvek su glave u torbama pred pauzu, igrači nisu koncentrisani. Oni koji igraju za reprezentacije dolaze kao raštimovani orkestar. Ali, nadam se da će za nas ova pauza biti dobra“, rekao je Božović na konferenciji za novinare na stadionu Zvezde.
Crveno-beli će u nedelju gostovati protiv Mladosti u Osmom kolu Super lige.
-Očekujemo da pobedom nastavimo seriju. To bi bilo vrlo važnu pred reprezentativnu pauzu, da na nju odemo dobro raspoloženi. Neće biti lako, jer je Mladost organizovana ekipa, koja može da pobedi svakoga, tako da ćemo morati da uložimo mnogo truda da bismo pobedili – kazao je Božović.
Zvezda je posle sedam kola lider sa 17 bodova, a Božović je rekao da je moglo i više.
-Mogli smo da osvojimo dva boda više, da smo pobedili Radnički… Ne igramo na željenom nivou, ali s ozbirom na to da se dugo vremena slaže ova ekipa, nije toliko loše – naveo je trener Zvezde.
Jednog novinara je zanimalo zašto Zvezda nema portparola od odlaska Marka Nikolovskog, a Božović je odgovorio: – U ovom klubu ima toliko većih problema, da to nismo videli kao problem.
Fudbaler Zvezde Marko Grujić rekao je da njegova ekipa mora da zabeleži tri boda.
-Bilo bi sjajno kada bismo pred derbi imali pet vezanih pobeda i kada bismo bili puni samopouzdanja, a da na pauzu odemo sa dobrom atmosferom pred najvažniju utakmicu u prvom delu prvenstva – rekao je Grujić.
Utakmica u Lučanima igraće se u nedelju od 19.00.
Povezana vest:  Mesi: Ne razmišljam o rekordima