luis van gal-press

Van Gal spreman da vrati De Heu na gol Junajteda

Golman fudbalskog kluba Mančester junajted David De Hea vratiće se u postavu, pošto je propao transfer u Real Madrid, preneli su danas britanski mediji. Trener Luj Van Gal spreman je da pruži šansu De Hei, kako se navodi, verovatno već na sledećoj utakmici, koju će Junajted u subotu igrati protiv Liverpula u Premijer ligi.
Tokom celog leta se nagađalo da će on preći u Real Madrid. Pred sam kraj prelaznog roka, transfer je dogovoren, ali je propao jer dokumentacija za De Heu nije stigla na vreme u Fudbalski savez Španije.
Holandski trener je odbio da pruži priliku De Hei dok je njegova budućnost u klubu nerešena, a pošto će on ostati u Junajtedu bar do polusezone, Van Gal je rešio da ga stavi na gol.
Gol Mančester junajteda je od početka sezone branio argentinski reprezentativac Serhio Romero, koji je nastupio na svih šest utakmica, četiri u Premijer ligi i dve u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
De Hea je bio prvi golman Junajteda poslednje četiri sezone, od kada je došao iz Atletiko Madrida, a za engleski klub nastupio je na 175 utakmica.

Povezana vest:  Platini zatražio podršku francuskog ministarstva sporta