VOZDOVAC-ZVEZDA 10

Luković: Svi željno iščekujemo derbi

Kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda Aleksandar Luković rekao je danas da on i njegovi saigrači željno čekaju početak sutrašnjeg „večitog“ derbija s Partizanom.
-Radili smo vredno i spremni ulazimo u utakmicu. Svi željno iščekujemo da počne sutra. Očekujem zanimljivu utakmicu, neka pobedi bolji, a nadam se da ćemo to biti mi – rekao je Luković novinarima na stadionu Zvezde.
„Večiti“ derbi, 149. po redu, počeće sutra u 18.00 na stadionu „Rajko Mitić“, u devetom kolu Super lige Srbije. Luković je istakao da bi bio nezadovoljan bodom i da kao i cela njegova ekipa ide na pobedu protiv Partizana.
-Poštujem Partizan, to je aktuelni šampion i ekipa koja igra Ligu Evropa, ali očekujem da pokažemo da smo zreli da možemo da dobijemo jednu ovakvu utakmicu – naveo je kapiten Zvezde.
On je ocenio da je Zvezdin tim mnogo kvalitetniji nego prošle sezone.
-Ekipa je mnogo kvalitetnija nego prošle sezone. Mladi su iskusniji za tih godinu dana, a pojačanja su opravdala taj epitet – kazao je 33-godišnji levi bek crveno-belih.
Luković je od januara, od kada se vratio u Zvezdu, odigrao samo nekoliko minuta, pošto se oporavljao od teške povrede kolena.
-Možda još nisam spreman koliko bih želeo, ali tu sam. Čim sam ovde, znači da sam u konkurenciji za tim. Treniram maksimalno već tri nedleje i spreman sam da pomognem ekipi – rekao je Luković.
Zvezda je prva na tabeli sa 20 bodova, pet više od trećeplasiranog Partizana, koji ima utakmicu manje.

Povezana vest:  Sabelja: Mesi ne može da odigra loše