ragbi tac liga

HUMANI KARAKTER SOSIJETE ŽENERAL SRBIJA KORPORATIVNE TAČ RAGBI LIGE

Svetsko prvenstvo u ragbiju koje će se ove jeseni održati u Londonu je za Sosijete Ženeral, zvaničnu banku Kupa, povod za pokretanje brojnih inicijativa širom sveta koje promovišu ovaj sport. I u našoj zemlji, od 16. do 30. septembra, igraće se tač ragbi u okviru SGS Korporativne tač ragbi lige, koju Sosijete ženeral banka tradicionalno organizuje sa Ragbi Savezom Srbije.

Povezana vest:  BADMINTON, U Novom Sadu 21. i 22. septemra održano Prvenstvo Vojvodine za juniore i seniore

Pored približavanja ovog sporta što većem broju ljudi i doprinosa širenju sportskog duha, dodatnu motivaciju svim učesnicima lige pružiće humana akcija čiji je slogan „Igramo za pobednike“. Naime, Sosijete ženeral banka doniraće sredstva Sportskom klubu „Pobednici“ za održavanje programa inkluzivnih ragbi treninga za osobe sa invaliditetom. Sportsko-rekreativne aktivnosti, među kojima je i tač ragbi, u velikoj meri doprinose integralnoj rehabilitaciji osoba sa invaliditetom i imaju pozitivan efekat na njihovo psiho-fizičko stanje i socijalizaciju. Više o radu kluba OVDE

Povezana vest:  WADA otvorila sajt za prijavu dopinga u Rusiji

U Ligi će se takmičiti timovi revizorskih kuća Ernst end jang (Ernst&Young) i KPMG, timovi blogera i novinara iz više beogradskih redakcija i Sosijete ženeral banke Srbija. Liga će započeti 16. septembra revijalnom utakmicom koju će kapiteni timova odigrati sa štićenicima Sportskog kluba „Pobednici“.

„Ragbi je timski sport koji igraju žene i muškarci širom sveta, zasnovan na principima fer pleja i timskog rada. S obzirom na to da je timski duh jedna od ključnih vrednosti naše matične grupacije, nije iznenađenje što je Sosijete ženeral zvanična banka Svetskog kupa u ragbiju u Londonu. Siguran sam da ćemo biti svedoci fantastične igre na terenu, a humani cilj Sosijete Ženeral Korporativne tač ragbi lige biće dodatna motivacija da damo sve od sebe“, rekao je Stanislas Tertre, zamenik predsednika Izvršnog odbora Sosijete ženeral banke ovim povodom.

Povezana vest:  BADMINTON, Srbiji 43 medalje na spektakularnom Serbian Youth International Novi Sad 2013