antic_i_igraci_2Iz Leoganga – Radomir Antić

Selektor „orlova“ o objavi konačnog spiska i prijateljskoj utakmici protiv Poljske

 

Na konferenciji za medije selektor Radomir Antić najpre se osvrnuo na slanje konačnog spiska igrača koji će predstavljati Srbiju na predstojećem Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

– Nije mi bilo nimalo lako. Sa spiska je otpao Željko Brkić. On, to nije fraza, ostaje deo naše grupe i na njega računamo u budućnosti. Voleo bih da što pre prevaziđe ovaj šok i da ovu odluku doživi kao stimulans u daljoj karijeri. Predložio sam mu da ostane sa nama do odlaska u Južnu Afriku – objasnio je selektor Radomir Antić.

Povezana vest:  Entoni Tejlor sudi Zvezdi protiv Jang Bojsa

I u utakmici protiv Poljske u Kufštajnu (sreda, 2. jun, 20. 30) selektor Antić podeliće minutažu među igračima.

Očekuje nas rival poptuno drugačijeg profila od Novog Zelanda. Plan nam je da opterećenje u prijateljskim mečevima ravnomerno rasporedimo među igračima. Važnost meča i rezultata ne umanjujemo, ali glavno je nastavak sprovođenja plana priprema – naglasio je selektor Antić.

Povezana vest:  Doniju tri i po godine, Atalanti minus šest bodova

Zdravstveni bilten „orlova“ sada je apsolutno zadovoljavajući…

Za drugi prijateljski meč, protiv Poljske, možemo da računamo na sve igrače. Sigurno ćemo biti na većem nivou spremnosti, mada i dalje imamo na umu da forma treba još da se podigne do 5. Juna i generalne probe u Beogradu, u duelu sa Kamerunom. A, naravno, da je cilj da pravi budemo uoči početka takmičenja u Južnoj Africi.

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Rezultati današnjih utakmica 24. kola i tabela Serije A

I u utakmici protiv Poljske u Kufštajnu (sreda, 2. jun, 20. 30) selektor Antić podeliće minutažu među igračima i opterećenje.