zvezda-derbi 149 2015 0015

Fudbleri Zvezde: Pokazali smo da smo bolji od Partizana

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić rekao je da je zadovoljan večerašnjom pobedom nad Partizanom u 149. „večitom“ derbiju i da bi njegova ekipa u narednim utakmicama trebalo da primeni taj model igre.
-Ušli smo u utakmicu kako treba, ovo je model koji treba da koristimo u narednim utakmicama. Nije nas poremetio gol koji smo primili u završnici prvog poluvremena, ali to nećemo sebi smeti da dopustimo u nastavku. Zasluženo smo pobedili, više smo dali i više želeli pobedu – rekao je Srnić novinarima posle utakmice na Stadionu „Rajko Mitić“.
Zvezda je sa 3:1 pobedila Partizan u devetom kolu Super lige i sada ima osam bodova više od „večitog“ rivala, uz utakmicu više.
Vezni fudbaler crveno-belih Mičel Donald rekao je da je njegova ekipa pokazala da je bolja od Partizana.
-Sjajno se osećam. Hvala timu, hvala svima u Crveno zvezdi, a posebno navijačima. Nikada u životu nisam video ovako nešto. Večeras smo pokazali da smo bolji od Partizana – rekao je Donald, kome je to bio prvi „večiti“ derbi u životu.
Asistent kod prvog gola Uga Vijeire na utakmici, Srđan Plavšić, kazao je da mu se ostvario dečački san da igra pred punom Marakanom.
-Presrećan sam zbog igre celog tima, a posebno zbog svoje, jer sam bio povređen. Svi smo pružili maksimum. Dobro smo se pripremili. Srećan sam, jer sam ostvario san da zaigram pred punom Marakanom – rekao je Plavšić.
Crveno-beli će u narednom kolu gostovati Jagodini.

Povezana vest:  Tončev: Daudu ne ispod milion evra

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES