zivko zivkovic cz par

Živković: Što pre da zaboravimo poraz u derbiju

Golman Partizana Živko Živković izjavio je da njegova ekipa što pre treba da zaboravi večerašnji poraz od Crvene zvezde i okrene se duelu sa AZ Alkmarom u Ligi Evrope i dodao da su „crveno-beli“ zasluženo pobedili.
Fudbaleri Partizana izgubili su večeras od Crvene zvezde sa 1:3 u utakmici devetog kola na stadionu Rajko Mitić. Dva gola za Zvezdu postigao je Ugo Vijeira, a strelac je bio još Aleksandar Katai, a gol za Partizan postigao je Alen Stevanović.
-Čestitam Zvezdi na pobedi, a mi ovu utakmicu treba što pre da zaboravimo. Mislim da smo dobro počeli sa par poluprilika, primili smo gol, ali smo se vratili, a drugo poluvreme… Čestitao bih igraču Zvezde (Vijeiri) koji je postigao fenomenalan pogodak. Rezultat je možda previsok jer smo i mi imali dve stopostotne šanse, ali zaslužena pobeda Zvezde – rekao je Živković novinarima posle utakmice.
-Dali su tri zasita lepa gola, mi nismo iskoristili svoje šanse. Treba da zaboravimo što pre i okrenemo se narednoj utakmici u četvrtak. Prvenstvo još nije gotovo, ovo je tek deveto kolo -dodao je golman Partizana.
Fudbaler Partizana Darko Brašanac rekao je da je njegova ekipa doživela težak poraz.
-Nemam pametan komentar… Izjednačili smo na vreme, imali smo psihološku prednost pred nastavak ali mislim da je taj evrogol (Vijeire) dosta uticao na krajnji rezultat. Stvarno je postigao fenomenalan gol i da ta lopta nije ušla ko zna šta bi bilo, ali glupo je sada o tome pričati. Ovo je težak poraz za nas, moramo da ga anuliramo jer nas čeka pakleni ritam – rekao je Brašanac.
Fudbaler Partizana Andrija Živković rekao je da je njegova ekipa loše odigrala utakmicu.
-Loše smo odigrali utakmicu, ne znamo ni sami šta nam se desilo. Katastrofalno smo ušli u meč i to nas je koštalo. Trebalo je da imamo psihološku prednost u drugom poluvremenu, ali smo se kasno probudili. Prvo poluvreme nismo igrali kako treba, a drugo smo krenuli malo bolje, ali nismo iskoristili šanse koje smo imali – rekao je Živković.

Povezana vest:  Žreb završnice evropskih kupova 19. marta

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES