bozovic cz - kazahstan

Božović: Da nastavimo seriju dobrih rezultata

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da nastavi sa dobrim igrama i zabeleži novi trijumf nakon „večitog“ derbija.“Ne moram da se ponavljam ka papagaj… Ono što mi moramo da uradimo je da odigramo dobro, da pokušamo da zabeležimo novu pobedu. Sigurno neće biti lako, jer je Jagodina u usponu. Ekipa koja može da pobedi OFK na Karaburmi je sigurno jaka. Nećemo imati lak zadatak“, rekao je Božović novinarima u Beogradu.
Crvena zvezda će sutra gostovati u Jagodini u utakmici 10. kola Super lige Srbije. Božović je rekao da u ekipi vlada velika euforija nakon trijumfa u „večitom“ derbiju s Partizanom.
-Drago mi je što ima euforije, ali ima još mnogo da se igra. Ima još 20 utakmica do kraja ovog prvog dela šampionata. Mi ćemo dokazati naš kvalitet tek kada budemo osvojili titulu – rekao je Božović.
-Teško je spustiti ekipu na zemlju posle derbija… Narod ne da da se ekipa spusti na zemlju. Razgovarao sam sa igračima o tome dosta ove nedelje, čak sam stekao utisak da sam im dosadio, da se pitaju ‘šta priča ovaj’ – dodao je on.
Trener crveno-belih je ocenio da se igra Jagodine neće mnogo razlikovati od ostalih rivala iz Super lige.
-Svi timovi protiv nas se uglavnom brane i igraju na kontru iz koje nešto pokušavaju da naprave. Ne očekujem da će Jagodina biti drugačija i da će pokušati neki presing da izvrše na našoj polovini. Samo koncentrisano da odigramo i da pobedimo – ocenio je Božović.
On je rekao da ekipa nema kadrovskih problema i da svi igrači konkurišu za sastav protiv Jagodine.
Utakmica između Jagodine i Crvene zvezde počeće sutra u 18.00.

Povezana vest:  Martino: Nadam se da Di Marija nije ozbiljnije povređen