vojvodina zagorcic

Zagorčić: Remi je najpravedniji; Gošić prezadovoljan bodom

Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je da je rezultat večerašnje utakmice sa Jagodinom 1:1 najpravedniji i da veruje da će njegova ekipa izaći iz rezultatske krize.
Fudbaleri Jagodine i Vojvodine odigrali su večeras nerešeno 1:1 u odloženoj utakmici šestog kola Super lige Srbije. To je druga uzastopna utakmica novosadskog tima bez pobede.
-Ušli smo kolebljivo u utakmicu prvih desetak minuta, a nakon toga smo igrali dobro i postigli gol. Onda se gododilo ono što nam se u ovom prvenstvu mnogo puta desilo, nepažnja i izjednačenje. Pokušali smo u drugom poluvremenu da ugrozimo protivnika. Bilo je situacija i na jednoj i na drugoj strani, a kada sagledamo utakmicu, rezultat 1:1 je najpravedniji – rekao je Zagorčić posle utakmice.
-Gledamo napred. Čeka nas utamica s Borcem iz Čačka. Zna se ambicija Vojvodine, koja u svakoj utakmici želi da ide na pobedu. Malo ima umora zbog mnogo odigranih utakmica, malo je pad koncentracije i sve to nas malo remeti. Ali, imamo dobru ekipu i igrače, znam da ćemo izaći iz trenutne rezultatske krize – dodao je on.
Trener Jagodine Miljkojko Gošić čestitao je svom timu na požrtvovanoj igri i bodu protiv „evropskog tima kakav je Vojvodina“.
-Mi smo igrali protiv evropskog tima koji je jednoj Sampdoriji dao četiri gola, koji igra možda najmoderniji fudbal u Srbiji. Njihov način igre je za mene impresivan. Čestitam mojoj ekipi na fanatičnoj igri, na izuzetno požrtvovanom odnosu, na želji da zabeležimo trijumf. Ništa im ne mogu zameriti – rekao je Gošić.
Jagodina je odigrala četvrti put nerešeno u prvenstvu, pobegla sa dna tabele i posle 10 kola zauzima pretposlednje, 15. mesto sa sedam bodova. Vojvodina je četvrta sa 17 bodova.
-Ono što se nije desilo u realizaciji, to je sigurno od prevelike želje, tu je došlo do pada koncentracije, jednostavno se izgori. Moramo da nastavimo ovim putem i sigurno je da ćemo do kraja zaslužiti mnogo bolje mesto na tabeli. Nećemo ispod ovog standarda, nadam se da će količina rada i strpljenja na kraju uroditi plodom i da ćemo zauzeti poziciju koju bi Jagodina trebalo da ima – dodao je Gošić.

Povezana vest:  Petar Škundrić u Radnoj grupi Zvezde